arrow
Особисті фінанси
Особисті фінанси
Корисна інформація

Бюджетні подарунки на Новий рік – топ-15

Бюджетні подарунки на Новий рік – топ-15

Новий рік на підході, найгучніші цьогорічні розпродажі теж вже відгриміли, а подарунками запастися встигли не всі. Якщо ще й бюджет обмежений, ситуація ускладнюється в рази. Що робити? Точно не впадати у паніку. Ми розповімо, які бюджетні подарунки на Новий рік можна купити своїм друзям, близьким та навіть колегам.

 

Ідеї ​​бюджетних подарунків на Новий рік для дівчат та жінок

 

Навіть бюджетний подарунок може бути приємним, якщо обраний із душею. Серед суто жіночих подарунків можна знайти багато цікавого, наприклад:

 

1 - Адвент-календарі

 

Вони просто створені для того, щоб перетворити на невелику казку весь грудень, але дівчата вважають за краще зазвичай отримувати все і відразу і бажано, щоб адвент-календар був від мереж магазинів косметики або окремих брендів.

На заході в таких календарях зазвичай роблять по 25 номерів (бо головне свято у них – це Різдво, 25 грудня), а у нас одразу 31, оскільки у нас найбільшою популярністю користується Новий рік. Зазвичай це велика коробка, в якій є багато менших коробочок, в яких можна знаходити якийсь цікавий продукт кожен день протягом грудня або ж відкрити все і відразу в Новий рік, чому б і ні.

Вартість таких календарів може бути дуже різною – є й дорогі варіанти від відомих світових брендів, але є і бюджетні і не менш цікаві, особливо, якщо їх роблять саме торгові мережі – у таких наборах набагато більше різноманітності, а вміст адвентів завжди вказаний на упаковці та на сайтах торгових майданчиків.

 

2 – Сертифікати популярних магазинів

 

Більше чи менше – це не так важливо. Якщо ви зовсім не знаєте смаків та потреб людини, даруйте гроші. Незручно дарувати гроші – даруйте сертифікат. Не знаєте, в який магазин краще, вибирайте найуніверсальніший, де є все, і ваша доля врятована з ймовірністю 99,9%. Повірте, незакриті забаганки у дівчат знайдуться на будь-яку суму.

 

3 – Прикраси

 

Золото та діаманти – це чудово, але, здається, саме на випадок криз хтось нагорі створив ще й срібло і велика йому за те подяка – можна вибрати гідний та досить бюджетний подарунок, особливо в період передноворічних розпродажів.

 

4 – Символічні подарунки

 

Що не кажи, але дівчата та жінки вкрай сентиментальні. І якщо у вас хороша пам'ять на зворушливі спільні моменти, вам дуже пощастило, тому що кращого шансу викликати позитивні емоції при дефіциті коштів у вас, мабуть, не буде. Даруйте те, що пов'язане з вашими спільними приємними спогадами і не дивуйтеся, якщо той факт, що ви пам'ятаєте, стане кращим подарунком, ніж сам презент.

 

5 – Смарт-годинник, фітнес-браслети та портативні колонки

 

І ще ціла сила-силенна бюджетних гаджетів - це все не нове, багато разів копійоване і непоганими, до речі, компаніями. Якщо дівчина подібні дрібнички любить, зараз досить легко знайти щось бюджетне та корисне.

 

Варіанти бюджетних подарунків на Новий рік для чоловіків

 

Завдання ще складніше, але все-таки цілком здійсненне.

 

1 – Шкіряні щоденники з гравіюванням

 

Щоденник сам по собі непоганий, але досить примітивний подарунок. Якщо тільки не персоналізувати його - вигравірувати ім'я та прізвище власника або зробити відбиток, нанести малюнок, який з високою ймовірністю буде оцінено через інтереси чоловіка.

 

2 - Толстовки, світшоти, футболки з кастомізацією

 

Можна нанести будь-які написи, малюнки, зображення персонажів або постерів, музикантів, груп, культових слоганів – все, що припаде до душі вашому хлопцеві. Але майте на увазі, потрібно уважно вивчити склади тканин світшотів до оформлення замовлення. Деякі магазини подібного типу надають вибір у різному ціновому діапазоні та вказують склади, надають фото швів та інших деталей, але є й ті, що вважають зручним вирішувати за покупців і буквально продають найдешевшу синтетику, а це нам не підходить. До речі, цей подарунок оцінять і багато дівчат теж.

 

3 – Ремені, гаманці, візитниці

 

Потрібна і практична річ, яка довго служитиме і нагадуватиме про вас. Якщо не гнатися за брендами, подарунок такого типу вибрати досить легко.

 

4 – Символічні подарунки

 

Хлопці не такі сентиментальні, але вони досить трепетно ​​ставляться до улюблених персонажів, фільмів, коміксів, ігор тощо. Ми вже радили використовувати цю інформацію для створення кастомізованих речей, наприклад, але хто скасував фігурки, платівки, журнали з улюбленими коміксами та іншу атрибутику, яка розтопить фанатське серденько?

 

5 – Просто подаруйте йому все те, що він забуває купити

 

Серйозно. Навушники до ноутбука, тримач для телефону в машину, його парфум, записники, які потрібні йому у великій кількості, якщо він, наприклад, навчається. У кожного чоловіка знайдеться цілий список дрібниць, які йому потрібні, і які він просто забуває купити. Проявіть турботу та увагу.

 

Універсальні подарунки – для всіх

 

1 - Книжки

 

«Книга – найкращий подарунок!». Мабуть, ніколи ця фраза не була актуальнішою раніше і ніколи не буде більш актуальною в майбутньому ніж напередодні 2022-го Нового року, якщо ви вакцинувалися та отримали 1000 гривень від держави. До речі, ми розповіли, як їх отримати у статті «Як отримати 1000 гривень за вакцинацію в Україні?».

Як тільки гроші стали надходити на картки українців, книжкові онлайн-магазини практично впали – спостерігалися проблеми і з відкриттям сторінок, і з оформленням замовлень через навантаження на ці сайти, що підвищилося в рази. Але вибирайте, звичайно, до смаку. Зрештою, немає нічого поганого в тому, щоб запитати, яку книгу хотіла би отримати в подарунок ваша близька людина. А може, й не одну.

 

2 – Навчальні курси

 

Це не завжди супер дорого, але разом з тим дуже корисно. Ви можете придбати корисний людині курс або оплатити його участь у навчальному вебінарі за його фахом, інтересами або хобі, благо, вибір подібних пропозицій зараз дуже великий. Якщо ви знаєте, чиї курси цікаві людині, кращого подарунка і не придумаєш.

 

3 – Передплати та ігри

 

Підписки: на стрімінгові сервіси та платформи, сайти, необхідні для вашої другої половинки для роботи, навчання або інших цілей. Деякі підписки відкривають доступ до контенту, деякі роблять сервіс зручним і комфортним. Якщо ваша дівчина або ваш хлопець часто користується якимись опціями, вони, можливо, щодня забирають час через обмежений доступ або змушують робити додатково якісь маніпуляції з інформацією. Передплата часто дуже спрощує життя у всіх сенсах.

Про те, наскільки хорошим подарунком стане якась бажана та платна гра і говорити не варто, якщо звичайно, ваш хлопець чи дівчина чимось подібним захоплені. Діти взагалі оцінять такий подарунок від батьків, як топовий і несподіваний на 100%.

 

4 – Солодке та тепле

 

Не те щоб теплі шкарпетки та рукавиці, цукерки та шоколадки були найкращим подарунком, але це завжди мило, в тему та приємно, зрештою. До речі, зараз можна купити відразу готові набори або запакувати такі приємні дрібнички самостійно - і наборчики, і упаковка знайдеться на будь-який гаманець.

 

5 – Головоломки, іграшки-антистрес

 

Зараз їх дуже багато на будь-який смак та гаманець. Крім того, вони є універсальними. Наприклад, дитячі ігри від Smart Games із серії IQ здатні надовго та серйозно захопити і дорослих. Не рекомендуємо приносити їх до офісу, інакше роботи цього дня вже не буде.

Курс валют

Курс валют