arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Позика на картку - як отримати, як підтвердити картку?

Позика на картку - як отримати, як підтвердити картку?

Із ситуаціями, коли терміново потрібні гроші, стикалися і постійно стикається багато хто. Ще зовсім недавно вирішити таку проблему можна було за допомогою походу до банку, де пропонувалася послуга банківського кредитування. Звичайно, така послуга і зараз користується популярністю серед українців, але разом із розвитком інтернет-технологій багато фізичних осіб вважають за краще оформляти кредити в онлайн-режимі. У чому переваги такої процедури, і які є позики на карту? Чи можна взяти онлайн кредит на чужу картку в Україні та чи можливе його оформлення без електронної пошти? На ці та інші питання шукайте відповіді у нашій статті.

 

Видача миттєвих позик: максимальна сума на картку при отриманні онлайн

 

Онлайн кредити – це справжня паличка-виручалочка для багатьох українців з огляду на сучасні реалії життя. Процедура їхнього отримання значно спростилася після появи в українському сегменті МФО – мікрофінансових організацій. Відповідно до умов кредитування, отримати кредитні кошти можна одним із способів - готівкою, на розрахунковий рахунок або на картку. Останній варіант - найзручніший, адже не потрібно нікуди йти і стояти у чергах.

Згідно зі статистикою, переважна більшість МФО видають позики онлайн на картку не більше 10 000 гривень. На збільшення суми мікрокредиту можуть розраховувати лише постійні клієнти певної організації. Наприклад, такі МФО як Moneyveo.ua дозволяють взяти позику на суму в 15 000 UAH, у той час як Credit365 і Dinero збільшили максимальний ліміт позики з виплатою на карту до 20 000 гривень. Важливо врахувати і те, що максимальну суму мікрокредиту можуть отримати ті клієнти, які вдруге оформлятимуть позику.

 

Моментальне онлайн-кредитування без відмови та його максимальні терміни

 

Важливо враховувати, що онлайн кредитування в першу чергу передбачає отримання позики на невеликий проміжок часу. У зв'язку з цим за результатами багатьох досліджень вдалося дізнатися, що МФО видають швидкі позики грошових коштів у режимі онлайн із зарахуванням на картку терміном не більше 30 днів. В окремих випадках можливе продовження терміну до двох місяців. Перегляд максимального терміну кредитування розглядається індивідуально для кожного клієнта.

 

Як відбувається процедура отримання позики на карту


Загалом оформити швидкий кредит на картку зовсім не складно. Для цього потрібно:

  1. Визначитися із сумою позики та терміном її погашення. Скориставшись кредитним калькулятором, позичальник зможе отримати актуальну інформацію про процентну ставку, комісійний збір за користування, а також суму, яку потрібно повернути після закінчення терміну.
  2. Вказати контактну та персональну інформацію – мобільний номер, E-mail, пароль (за умови, якщо буде потрібна реєстрація), дату народження, ПІБ, ІПН, дані паспорта. Довідку про доходи можуть вимагати лише окремі кредитні організації.
  3. Надати відомості про банківську картку. Це може бути картка, видана будь-яким банком, але вона має бути зареєстрована на ім'я того, хто хоче отримати позику. Позичальнику потрібно вказати її платіжні реквізити, після чого буде проведено її перевірку через систему WayForPay(найчастіше або аналогічну). Інформація карти повністю конфіденційна, і шифрується за допомогою спеціального протоколу PCI DSS v.3.0.
  4. Дочекатися рішення про видачу позики.
  5. Отримати кошти на карту. Якщо рішення буде прийнято на користь клієнта, що звернувся, то він буде сповіщений про це по СМС або отримавши відповідний лист на E-mail. Потім з боку позичальника має бути підтвердження його бажання отримати позику (через особистий кабінет МФО або за допомогою відправки SMS-підтвердження). Вже через дві хвилини після цього гроші будуть зараховані на картку та стануть доступними для використання.

Як бачите, отримання позики на картку – це простий та зручний спосіб оформити кредит без довідок та поручителів, не залишаючи меж власного будинку. Для нових клієнтів МФО передбачили можливість видачі позики під 0%, що дуже вигідно за умов, коли терміново потрібні гроші.

Курс валют

Курс валют