arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Зручний підбір кредитних карт с FinAdviser

Зручний підбір кредитних карт с FinAdviser

Ринок банківських послуг не стоїть на місці, з кожним новим продуктом з'являється ще два, з появою нової «фішки» в одного банку, інші беруть її на озброєння. Така різноманітність з одного боку дозволяє кожному знайти вдале для себе рішення, а з іншого - породжує ще більше питань і непорозумінь у клієнтів. Як же не заплутатися серед безлічі продуктів? Як зробити правильний вибір? Фахівці FinAdviser вирішили полегшити Вам завдання, ми створили спеціальний алгоритм підбору кредитних карт (найпопулярнішого банківського продукту в Україні), про який розповімо Вам більш докладно.

Сервіс FinAdviser унікальний в своєму роді, ми не просто порівнюємо кредитні карти, як це робить більшість платформ, видаючи клієнтам величезний список всіляких продуктів, щоб ті самостійно розбиралися, вивчали і робили вибір. Ми підійшли до вирішення проблеми вибору банківської кредитної картки з іншого боку - ми даємо індивідуальні рекомендації по підбору продукту для кожного окремого клієнта. Тепер можна забути про нескінченне студіюванні і різноманітні способи вивчення умов, пошук потрібного товару з безлічі представлених, самостійне порівняння тарифів, всіляких консультацій. Все, що Вам потрібно - скористатись онлайн-сервісом FinAdviser і ми все зробимо за Вас. Як це працює?

З Вашого боку потрібно зайти на сайт, обрати підбір кредитного продукту банку і відповісти на кілька запитань, в кінці клікнути на кнопку "До результатів" і ... Готово! Ви отримуєте рекомендацію, що складається з трьох продуктів, з основною інформацією про тарифи, виходячи з проаналізованих відповідей. Також у Вас є можливість переглянути всі кредитні продукти відсортовані по спадаючій за вигідністю для Вас.

У свою чергу, наша система працює за унікальним алгоритмом, фахівці FinAdviser продумали все до дрібниць, щоб полегшити процес вибору кредитної картки для наших клієнтів. Спершу ми проводимо аналіз величезної кількості представлених на ринку кредитних продуктів банків, вивчаємо кожен з них, щоб представити Вам актуальні дані. Займаємося розбором тарифних планів для кожної окремої кредитної картки і переводимо на "людську" мову умови, тобто описуємо все зрозумілими термінами і представляємо в простому вигляді. Далі порівнюємо параметри виходячи з переваг кожного клієнта, розраховуємо вигоду, тобто скільки можна заощадити за рік обравши даний продукт і видаємо результат.

Як Ви бачите, наш сервіс полегшить Ваше життя, перевірте це вже зараз, не витрачайте час на роздуми, скористайтеся підбором кредитки від FinAdviser.

Курс валют

Курс валют