arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Топ-5 ексклюзивних банківських карт світу

Топ-5 ексклюзивних банківських карт світу

Статус в сучасному світі визначається одягом іменитих брендів, годинниками за десятки тисяч доларів, дорогими машинами і приватними літаками. Але і це ще не вищий рівень. Найбагатші люди цього світу навіть банківські карти обирають відповідно до рівня їх життя. Металеві, золоті або дизайнерські - бажана візитна картка для багатьох. Однак, не всі картки можна купити. Навіть банківський рахунок в розмірі декількох мільйонів доларів не гарантує, що ви будете обраним. Сьогодні ми поговоримо з вами про найбажаніші, елітні та недосяжні для 99% населення банківські карти світу.

 

Coutts World Silk Card

 

І відкриє сьогодні наш топ ексклюзивна карта з Англії - World Silk Card от Coutts and Co.

Які особливості даної карти?

Потрапити в коло обраних осіб, які володіють Coutts World Silk Card неймовірно складно. Адже в усьому світі налічується близько 100 власників карток, серед яких сама королева Єлизавета II. Щоб мати шанс на отримання даної карти, необхідне запрошення, а також банківський рахунок в Coutts не менше, ніж на 1 мільйон фунтів.

Ця кредитна карта буквально відкриває будь-які двері для своїх тримачів. Власникам карток надається особистий консьєрж, готовий виконати будь-яке доручення від оренди яхти або приватного літака до організації доступу до найбажаніших заходів світу. Карта дає доступ в ексклюзивні зали очікування в аеропортах, бронювання номерів у кращих готелях світу і до бонусних програм з ексклюзивними подарунками від банку. До того ж, власники карток отримують VIP-обслуговування і можливість приватного відвідування дизайнерських магазинів.

 

Dubai First Royale MasterCard

 

Найелітніша кредитна карта банку ОАЕ Dubai First Royale MasterCard. 

Яка ж з себе сама карта?

Ця карта призначена не просто для VIP-клієнтів, отримати її можуть лише члени королівських сімей або мультимільйонери. Сьогодні в усьому світі налічується близько 200 осіб, які володіють цією картою. А поповнити їхні ряди неймовірно складно, адже карта видається виключно за запрошенням. Навіть маючи практично безмежні доходи, вам буде потрібно подати заявку на отримання карти і сподіватися на диво.

Ексклюзивність карти починається вже з її дизайну. Dubai First Royale MasterCard абсолютно чорного кольору. Обидві сторони картки покриті справжнім золотом, а в центрі карти знаходиться діамант вагою 0,235 карата. Так, ви все вірно прочитали, справжній діамант. Але дизайн - не єдине, що робить карту, ймовірно, найексклюзивнішою в світі. 

Членство передбачає наявність персонального менеджера, який буде доступний 24/7 і допоможе забезпечити дійсно "королівський спосіб життя". Ексклюзивні VIP-заходи, приватний літак, бронювання номерів у кращих готелях світу, квитки на спортивні матчі. Менеджер виконає будь-яке побажання клієнта.

До того ж карта має необмежений кредитний ліміт. Як заявляють представники Dubai First, власники карток можуть купувати абсолютно все, що захочуть, незалежно від того, наскільки це дорого. 

 

JP Morgan Reserve Card

 

JP Morgan Reserve Card, раніше відома як Palladium Card, є ексклюзивною карткою JPMorgan Chase. 

Особливості та унікальність карти

Представлена вперше в 2009 році і оновлена в 2016 JP Morgan Reserve Card відноситься до категорії ексклюзивних кредитних та платіжних карток, що видаються лише за запрошенням. Отримати карту можуть клієнти, які мають активи на суму від 10 мільйонів доларів, керовані приватним банком JP Morgan Private Client. Сьогодні цією карткою володіють близько 5000 клієнтів, серед яких колишній президент США Барак Обама.

Карта унікальна також матеріалом виготовлення, адже зроблена вона з рідкісного і цінного металу - паладію. Завдяки своїй конструкції і покриттю карта важить 1 унцію або 28,35 грамів, що в п'ять разів перевищує вагу звичайної пластикової карти.

До набору привілеїв варто віднести безкоштовне членство в залах очікування в аеропорту (United Club і Priority Pass Select) для основного власника картки і двох гостей. Також власникам карти пропонуються бонусні програми з підвищеними нарахуваннями за покупки, ексклюзивні подарунки від банку, VIP-доступи і персональний менеджер, готовий допомогти у вирішенні будь-яких питань 24/7.

 

American Express Centurion Card

 

Centurion Card от American Express, більш відома яка «Чорна карта».

Чим Centurion Card унікальна?

Ексклюзивна карта від American Express вважається дійсно однією з найбажаніших карт світу. Зародившись як міф, а в результаті втілена в життя карта має ряд привілеїв, доступних обраним клієнтам. Отримати її можна тільки за запрошенням. І хоча Amex не розкриває подробиць умов отримання карти, ходять чутки, що необхідно бути власником картки Platinum не менше року і витрачати при цьому не менше 350 000 доларів на рік.

Ексклюзивність карти також обумовлена її дизайном, адже виготовлена Centurion Card з одного з найміцніших металів - титану. А забарвленість в чорний колір надає ще більш статусний вигляд.

До того ж, всі власники Centurion Card отримують:

  • преміум-статус в провідних готелях світу та авіакомпаніях;
  • можливість доступу до спеціальних зал очікування в аеропортах;
  • організацію польотів на приватних літаках;
  • запрошення на закриті заходи і приватні прийоми;
  • членство в ексклюзивних VIP-клубах;
  • цілодобову програму персонального консьєржа.

 

Stratus Rewards Visa 

 

Карта Stratus Rewards Visa, більш відома як «Біла карта».

Особливості «Білої карти»

Як і всі карти в нашому топі Stratus Rewards Visa не так легко отримати. Потенційний власник картки повинен бути особисто запрошений для подачі заявки на отримання карти чинним власником картки або одним з преміальних партнерів, а також мати значні заощадження. Про яку саме суму йдеться, точно не відомо, адже публічної інформації по даній карті практично немає. Однак якщо ви входите в число заможних осіб HNWI (маєте більше 1 мільйона доларів в ліквідних фінансових активах), то ваші шанси на оформлення карти досить великі.

На відміну від більшості елітних і преміальних карт, в дизайні яких переважає чорний колір, ексклюзивна карта Stratus Rewards Visa виділяється серед них своїм чисто білим кольором.

Як і інші елітні карти, «Біла карта» пропонує повний комплекс послуг консьєржа, який намагатиметься виконати всі ваші побажання щодо подорожей, походів в ресторани і розваг в найкоротші терміни. Власникам карти також надається доступ на VIP-заходи і особисті консультації у стилістів. Але і це ще не все, унікальність карти полягає в можливості спільного накопичення і використання бонусних балів для бронювання приватних літаків.

Курс валют

Курс валют