arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Підбір найбільш лояльних умов по кредитних картах разом з ФінАдвайзер

Підбір найбільш лояльних умов по кредитних картах разом з ФінАдвайзер

Різноманітність кредитних карт представлений зараз на фінансовому ринку просто вражає, а іноді навіть лякає, адже вибрати серед безлічі варіантів найкращий завдання не з легких. Сьогодні ми пропонуємо Вам розібратися в цьому питанні і розглянути  найлояльніші умови по кредитних картах.

 

Процентна ставка

 

Мабуть найважливішим моментом в оцінці лояльності кредитної картки є розмір процентної ставки за кредитом. Це той критерій, який грає першорядну роль при виборі кредитного продукту. Однак варто бути обережними при виборі, платити потрібно буде не тільки відсотки, а й додаткові комісії, про які ми поговоримо далі.

 

Грейс-період

 

Не варто забувати і про пільговий період. Велика частина кредитних карт має цю функцію, чим допомагає економити гроші позичальникам, однак не все так просто. Детально вивчаючи умови кредитування різних продуктів ми помітили, що в різних банках різний порядок розрахунку термінів пільгового періоду, а іноді після першого використання його тривалість різко зменшується для наступних разів. Однак, не варто впадати у відчай, багато банків пропонують грейс-період терміном від двох місяців без будь-яких скорочень в майбутньому, а також цілком лояльну систему розрахунку. Тому закликаємо Вас уважно ознайомлюватися з усіма умовами і ми впевнені, що пільговий період стане відмінною додатковою функцією Вашої картки.

Найбільший пільговий період пропонує Raiffeisen Bank Aval з картою 100 днів, далі йде Idea Bank з картою Card Blanche White і пропонує пільговий період в розмірі 92 днів перший і 62 наступні. Також відзначимо, що більшість банків пропонують для своїх карт грейс-період в розмірі близько двох місяців.

 

Комісіі

 

Ми радимо звертати увагу на розмір комісій для Вашої картки, згодні пошук найлояльнішої кредитки за всіма критеріями буде практично нереальним, але все ж можливим, однак звертайте увагу в першу чергу на важливі для Вас умови. По-перше, варто обирати картки без комісії за відкриття рахунку і обслуговування, це досить просто, адже в основному такі додаткові плати мають преміум-карти. По-друге, деякі банки пропонують карти без комісії за зняття готівкових коштів, ПУМБ з картою ВсеМожу, Кредит Дніпро з картою Вільна готівка, а АльфаБанк з кредиткою RED Cash пропонує безкоштовне зняття кредитних коштів.

 

Прострочення це погано, але...

 

У період карантину багато хто зіткнувся з проблемою нестачі коштів, тому не дивно, що в цей час підвищилася кількість прострочень за всіма видами кредитів. На жаль, наш світ ще не скоро прийде в норму і ситуацію у фінансовій сфері не можна назвати стабільною. І хоча влітку 2020 року був прийнятий закон про те, що позичальник звільняється від обов'язку сплати штрафних санкцій на період карантину та на термін 30 після, банки все ж можуть нараховувати на цей період штраф або пеню, просто платити доведеться після. Тому якщо Ви не впевнені на всі 100% у своїй платоспроможності або просто хочете перестрахуватися, радимо звертати увагу на карти, з мінімальним розміром штрафних санкцій за прострочення.

Сподіваємося нам вдалося допомогти Вам розібратися в лояльних умовах кредитних карт. Але радимо також скористатися підбором кредитної картки від FinAdviser, адже ми з легкістю виберемо для вас найвигідніші і лояльні варіанти.

Курс валют

Курс валют