arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«Neocard» від Neobank та Банк Власний Рахунок - чия кредитка краща?

«Neocard» від Neobank та Банк Власний Рахунок - чия кредитка краща?

Порівнюючи різні кредитні картки, ми дедалі частіше приходимо до висновку, що немає поганих кредитних продуктів – буває невдалий вибір продукту під цілі конкретного користувача. Тому ми у FinAdviser робимо все можливе, щоб допомогти вам зробити найкращий вибір за допомогою нашого підбору із застосуванням ШІ, і, звичайно, продовжуємо порівнювати різні продукти для вас. Сьогодні під наш огляд потрапили кредитка «Neocard» від Neobank та «Банк Власний Рахунок».

 

Що відомо про ці банки та що це за продукти?

 

Спочатку Neobank планував обслуговувати ФОПів та юридичних осіб, проте вчасно «взявся за розум» та розширив цільову аудиторію споживачів своїх послуг. І це вірне рішення, оскільки з першим завданням успішно справляється Monobank і має заслужений успіх у своїх клієнтів, а тому скласти йому конкуренцію, працюючи лише в одному сегменті ринку, точно не вийде.

Банк Восток Власний Рахунок запустив зовсім недавно і відразу з прицілом на вже існуючу та лояльну аудиторію – покупців мережі супермаркетів «Сільпо», які вже користуються програмою лояльності цієї торгової мережі. Більше того, клієнтам банку навіть доступний кредит за пільговою ставкою. Це справді унікальне явище для України – система лояльності фактично переросла у повноцінний банк.

 

Neocard – докладніше про продукт

 

Це платинова гривнева картка, яку можна замовити за допомогою програми банку. Процедура реєстрації нового клієнта стандартна – знадобиться встановити програму та зробити фото своїх документів. Забрати картку можна у відділенні Нової пошти, у точках партнерської мережі KF.ua, а також її можна отримати за допомогою кур'єра, якщо ви одразу оформили кредитний ліміт.

Серед переваг картки наявність кешбеку у розмірі 1% на всі категорії покупок, а також безкоштовні привілеї в аеропортах, а саме:

  1. Швидкий авіаційний та паспортний контроль двічі на рік.
  2. Комфортне очікування рейсів у бізнес-залах двічі на рік.
  3. Знижки 50% на поїздки з Bolt до аеропорту та з аеропорту, а також на паркування в аеропорту Бориспіль.
  4. Упаковка багажу в аеропорту Бориспіль.

Умови кредитування:

  • Кредитний ліміт – до 150 тис. грн.
  • Процентна ставка – 39% річних.
  • Пільговий період – до 62 днів.
  • Мінімальний щомісячний платіж – 4%
  • Термін кредитування – 24 місяці з можливістю пролонгації.

 

Банк Восток Власний рахунок

 

По-перше, це незліченна кількість бонусних балів без обмежень на суми та категорії. По-друге, супервигідний рахунок «Назбиратус», який дозволяє отримувати до 7% річних на решту коштів… на вашу мрію чи будь-які інші цілі, чому б і ні?

Умови кредитування:

  • Кредитний ліміт – до 100 тис. грн.
  • Пільговий період – до 62 днів.
  • Процентна ставка протягом пільгового періоду – 0,00001%.
  • Ставка на кредитний ліміт – 3% на місяць.
  • Мінімальний щомісячний платіж – 4%.
  • Максимальний термін кредитування – 12 місяців із можливістю продовження.

Поповнювати карту можна безпосередньо на касах супермаркетів «Сільпо» взагалі без комісії.

Щодо порівняння базових умов кредитування за цими картками, то вони насправді максимально схожі. Принципово важливим є в даному випадку той момент, чи є ви клієнтом мережі «Сільпо» чи ні, оскільки для тих, хто щодня купує там продукти та інші товари, дійсно передбачені супервигідні бонуси від Банку Власний Рахунок.

Курс валют

Курс валют