arrow
Фінансова грамотність
Фінансова грамотність
Корисна інформація

Кредит без довідки про доходи в Україні – де отримати?

Кредит без довідки про доходи в Україні – де отримати?

В Україні кредитні послуги надаються багатьма фінансовими організаціями. Перш ніж узяти певну суму коштів у борг, важливо вивчити повний перелік пропозицій і серед них вибрати найбільш підходящий для себе варіант. Пропонуємо вам ознайомитися з інформацією, наведеною нижче, та дізнатися, в якому банку можна взяти кредит без довідки про доходи України.

 

Найвигідніші пропозиції від різних українських банків

 

У більшості банківських установ під час оформлення кредиту у позичальника просять подати довідку про доходи, а в окремих випадках – додатково підтвердити й офіційне працевлаштування. Але як бути тим, хто отримує заробітну плату у конверті чи працює неофіційно? У таких випадках на допомогу прийдуть спеціальні пропозиції від банків, які готові надати кредит без довідок та поручителів України. Зокрема, це:

  1. OTPbank з кредитним лімітом у 30 000 UAH.
  2. ІдеаБанк з максимальною сумою 150 000 UAH.
  3. Megabank до 50 000 UAH.
  4. Таскомбанк до 50 000 UAH.
  5. КредитМаркет до 50 000 UAH.

Терміни кредитування різняться залежно від конкретного банку і можуть досягати 60-84 місяців. Видачею кредитних коштів у заставу також займаються багато фінансових компаній (Кредит+, ШвидкоГроші, Money4you). Вони не вимагають від позичальника довідки про доходи і змогли налагодити систему видачі кредитів в режимі онлайн.

 

Про які підводні камені слід знати позичальнику?

 

Зважаючи на те, що видача кредитних коштів без надання документів з боку позичальника – це завжди ризик, банком у такому разі можуть виставлятися певні умови, а саме:

  • встановлення збільшеної процентної ставки;
  • схвалення кредиту на невелику суму коштів;
  • страхування кредиту;
  • можливе надходження запиту щодо залучення поручителя.

Підтвердити свою платоспроможність людина, яка оформляє кредит без довідки про доходи, може за допомогою інших документів. Для цього підійде пенсія, виписка за рахунком, на який відбувається зарахування зарплати, регулярне пасивне джерело доходу.

 

Як взяти кредит без довідки про доходи: пакет необхідних документів

 

Більшість банківських установ вимагають від позичальника стандартний пакет – це паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер платника податків. Додатково можуть бути потрібні документи на авто або житло з правом власності на них, податкова декларація (підійде за останні 2 роки або 1 рік). Також може знадобитися витяг з реєстру платника податків. Це умовний перелік документації, тому він може змінюватись в залежності від того, в якій організації беруться гроші у кредит.

 

Процедура отримання кредитних коштів

 

Визначившись, у якому банку краще взяти кредит готівкою без довідки про доходи, далі позичальнику слід виконати такий алгоритм дій:

  1. Заповнити поля запропонованої анкети отримання кредиту.
  2. Подати потрібний пакет документів.
  3. Дочекатися рішення від представників банківської установи.
  4. Отримати готівку за кредитом.

Період розгляду заявок займає мінімум часу. Відповідь від представників банку може надійти у SMS-повідомленні або по E-mail.

Взяти кредит без пред'явлення довідок про доход можуть особи від 21 до 74 років. Якщо кредитні кошти беруться з конкретною метою (для купівлі необхідної речі, наприклад), багато банків додатково можуть надати знижку в розмірі 10%. Погашення кредиту зазвичай здійснюється рівними платежами щомісяця. Вибрати найкращу дату платежу позичальник може самостійно.

Вивчіть всі можливі пропозиції від фінустанов і дізнайтеся, в якому банку краще взяти кредит готівкою без довідки про доходи на максимально вигідних умовах і в найкоротші терміни.

Курс валют

Курс валют