arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Як програма лояльності Fozzy Group перетворилася в нео-банк

Як програма лояльності Fozzy Group перетворилася в нео-банк

За останній рік у фінансовій і банківській сферах відбулися колосальні зміни. Якщо раніше на перехід у віртуальний світ наважувалися одиниці, то сьогодні це невід'ємна частина успішної стратегії взаємовідносин із клієнтами. Тому не дивно, що поширення нео-банків набирає обертів. Так в кінці серпня корпорація Fozzy Group анонсувала запуск свого власного нео-банку Банк "Власний рахунок". Давайте сьогодні разом дізнаємося, що це за банк, розберемося в його особливостях, звернемо увагу на переваги і цікаві моменти банківського продукту.

 

Давайте знайомитись

 

Над створенням нового нео-банку працював гігант українського товарно-промислового ринку Fozzy Group. Нагадаємо, саме їм належить мережа супермаркетів Сільпо, Фора, Fozzy, а також Банк Схід. Останній якраз і виступив власником і ліцензіатом Банку "Власний рахунок". Розробка продукту тривала вже близько року, а останні півроку проводилося бета-тестування серед співробітників компанії, партнерів і деяких клієнтів. Саме за підсумками тестів стало зрозуміло, що сьогодні користувачі віддають перевагу віртуальним карткам, а не фізичним. 

 

Як отримати карту від нового гравця ринку?

 

Для того, щоб стати клієнтом Банку "Власний рахунок" необхідно завантажити однойменний застосунок на телефон з AppStore або Google Play і пройти реєстрацію. Якщо ви вже стикалися з картами від monobank, то дана процедура буде вам знайома. Потрібно верифікувати номер телефону, заповнити невелику анкету і надіслати фото своїх документів (паспорт та ІПН). Після перевірки всіх даних вам буде запропоновано вибрати тип карти: віртуальна або пластик. 

Одразу зазначимо, якщо ваш вибір припав на пластикову карту, то користуватися застосунком ви зможете лише тоді, коли заберете свою картку з точки видачі. Зробити це можна на касі Сільпо або у відділенні Justin, варіанти видачі будуть показані на карті. Якщо фізична карта вам не потрібна, тоді закінчити реєстрацію можна відразу, ознайомившись з тарифами та умовами користування і вирішенням деяких технічних моментів. Готово! Ви щасливий власник новенької карти від Банку "Власний рахунок".

 

Які плюшки отримають потенційні клієнти?

 

Як вже можна було здогадатися з назви самого банку, основна особливість продукту - це інтеграція з програмою лояльності мережі супермаркетів "Сільпо". Карта автоматично буде прив'язана до наявного аккаунту програми лояльності "Власний рахунок", так що всі накопичені раніше бали будуть збережені. Після чого власник карти отримає можливість накопичувати вже підвищені бали на свій рахунок без обмежень на суму і категорії. До того ж, клієнти банку будуть отримувати спеціальні індивідуальні пропозиції за програмою лояльності. Всі накопичені бали будуть відображатися відразу в додатку банку, а перевести їх на рахунок можна буде не раз в квартал, як це реалізовано в програмі лояльності "Сільпо", а щомісяця, і витратити в одному з магазинів-партнерів.

Окрім програми лояльності банк пропонує для своїх клієнтів стандартні умови кредитування, поповнення карти без комісії на касі супермаркетів "Сільпо" або в поштових відділеннях Justin і функцію "Назбіратус", яка дозволить отримувати 7% річних на залишок.

 

Підіб'ємо підсумки

 

Поява нових нео-банків не може не тішити. Створення здорової конкуренції допомагає не тільки виводити на ринок дійсно цікаві продукти, які знаходять відгук у клієнтів, а й підштовхує старожилів ринку до внесення нововведень і вдосконалення наявних систем.

Курс валют

Курс валют