arrow
Фінансова грамотність
Фінансова грамотність
Корисна інформація

Що необхідно враховувати при оформленні мікропозик онлайн

Що необхідно враховувати при оформленні мікропозик онлайн

На сьогоднішній день багато фінансових організацій надають послуги та товари онлайн, це полегшує життя і компаніям, і економить час клієнтів, особливо в період карантинів. Не залишились осторонь і мікрофінансові організації, які дають своїм позичальникам можливість брати кредит онлайн за кілька хвилин не виходячи з дому.

Які особливості оформлення такої позики? Про що необхідно знати? Давайте розберемося.

 

Договір позики

 

Ви повинні розуміти, що оформлений онлайн договір є оригіналом і має ту ж юридичну силу, що і документ у паперовому вигляді. Так, в разі прийняття рішення про надання кредиту, створюється договір позики, який позичальник скріплює електронним підписом одноразовим ідентифікатором.

Тому, серйозно і відповідально підходьте до оформлення позики в МФО онлайн, повністю вивчіть договір, обговоріть з кредитором незрозумілі моменти, зважуйте всі ризики і тверезо оцінюйте свої можливості.

 

24/7

 

Ви напевно бачили не одну рекламу, в якій вказувалося, що оформити кредит Ви можете в будь-який зручний для Вас час, адже ця мікрофінансова організація працює цілодобово. Однак, не все так просто, варто відзначити, що не всі МФО видають кредити 24/7. Звичайно, ймовірно Вашу заявку приймуть в будь-який зручний для Вас час, але перевіряти її почнуть лише з початком робочого дня і відповідно гроші Ви отримаєте тільки після цього.

Тому, уважно ознайомтеся з годинами роботи МФО і умовами отримання грошових коштів, щоб не потрапити в неприємну ситуацію і не втрачати дорогоцінний час.

 

Перевірка даних

 

Варто пам'ятати, що, хоча оформлення кредиту у Вас відбувається онлайн, всі подані Вами дані проходять ретельну перевірку. Навіть помилка зроблена ненавмисно при заповненні заявки, не кажучи вже про подачу завідомо неправдивої інформації, швидше за все призведе до відмови з боку мікрофінансової організації. Пам'ятайте, МФО дуже лояльні до своїх клієнтів і можуть видати кредит, навіть, якщо банк вирішив, що Ви недостатньо платоспроможні і Ваша кредитна історія далека від ідеалу, проте отримати позику після відмови вже складніше.

Тому, будьте вкрай уважні, при заповненні заявки на кредит, кілька разів перевірте правильність зазначеної інформації і вносьте лише вірні дані.

Ми описали найосновніші моменти оформлення кредиту онлайн, тепер залишилося лише зробити свій вибір. В цьому Вам може допомогти наш підбір кредитних продуктів МФО. Фахівці FinAdviser створили унікальний алгоритм, який допоможе зробити Вам правильний і вигідний вибір.

Курс валют

Курс валют