arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«Зручна Готівка Максимум» від ТАСКОМБАНК - перевіряємо і довіряємо

«Зручна Готівка Максимум» від ТАСКОМБАНК - перевіряємо і довіряємо

А довіряємо, бо переконалися самі – ТАСКОМБАНК в черговий раз зробив все можливе, щоб клієнти банку, які хочуть отримати кредит готівкою, змогли отримати максимум без зайвих зусиль і клопоту. До 500 000 гривень на термін від півроку до 5 років на споживчі цілі - це і правда дуже «зручна готівка».

 

Основні параметри продукту «Зручна Готівка Максимум» від ТАСКОМБАНК

 

Перш за все, це кредит без зайвих умов - без поручителів, без застави, без нав'язаної вам послуги страхування, яка зазвичай «з'їдає» значну частину кредиту. ТАСКОМБАНК зарекомендував себе на ринку, як сучасний і лояльний банк, який прагне створювати продукти під реальні потреби і запити людей. І кредит готівкою «Зручна Готівка Максимум» - найкраще тому підтвердження.

 

Основні умови кредиту

 

Розмір кредиту

від 1 000 до 500 000 гривень

Термін кредиту

6/12/24/36/48/60 міс.

Процентна ставка

0,01% річних

Щомісячна комісія

2,9% на суму наданого кредиту

Одноразова комісія

2,9% на суму наданого кредиту

Схема погашення

Ануїтет

Дата погашення

До 10 числа кожного місяця

Дострокове розірвання договору

Без додаткових комісій

 

Видається такий кредит готівкою з використанням платіжної картки і важливо завжди пам'ятати в таких випадках, що кредитною вона не є і правило «зняв гроші - нараховуються відсотки» в даному випадку не працює. За допомогою карти їх вам видають для вашої зручності, проте, термін початку кредиту відраховується з моменту переказу коштів на цю карту.

Оформити цей кредит ви можете у відділенні банку, або ж просто подавши заявку на сайті. Зручний кредитний калькулятор дозволить вам попередньо розрахувати умови і вартість кредиту, а також розмір щомісячного платежу для вас. До слова, при розрахунку ви завжди зможете побачити, як змінюється реальна річна ставка за вашим кредитом в залежності від вибору більш короткого терміну кредитування або більш довгострокового - банк діє прозоро і дозволяє клієнтові відразу адекватно оцінити вартість його кредиту.

Курс валют

Курс валют