arrow
Новини
Новини
Корисна інформація

З 1 січня плата за проїзд у київському транспорті підвищиться до 20 гривень

З 1 січня плата за проїзд у київському транспорті підвищиться до 20 гривень

Підвищення цін стосуватиметься всіх, хто користується комунальним громадським транспортом. У КМДА наголосили, що це вимушений крок, який є важливим для забезпечення стабільності роботи такого транспорту.

На даний момент кияни все ще мають змогу отримати поїздки вартістю 6,50 гривень, а також користуватися старими цінами. А ось рівно з початку 2022 року ситуація з цінами буде такою:

  • Вартість проїзду підвищиться одразу до 20 гривень.
  • Власники карток киянина зможуть, як і раніше, економити на проїзді – для них вартість дорівнюватиме 12 гривням, незалежно від кількості поїздок.
  • Громадяни, які звикли поповнювати електронні тарифи для оплати поїздок, також матимуть змогу дещо заощадити, оскільки для них ціна поїздки варіюватиметься залежно від кількості передплачених поїздок. Якщо купити від 1 до 9 поїздок, то вартість однієї становитиме до 20 гривень, а от якщо придбати одразу 50, то ціна знизиться до 15 гривень.

Місячні проїзні квитки зі знижками при цьому ніхто не скасовує. Залежно від типу придбаного проїзного ціна подорожі стартує від 14 гривень.

Курс валют

Курс валют