arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«Просто картка» від ТАСКОМБАНК - проста кредитка з простими умовами

«Просто картка» від ТАСКОМБАНК - проста кредитка з простими умовами

Простіше не буває! Якщо вам потрібен кредитний ліміт до 100 000 гривень, зрозумілі умови кредитування та доступ до кредитних грошей в режимі 24/7 в будь-якій точці світу, «Просто картка» створена для вас. Розбираємося в умовах і розповідаємо про плюси і мінуси даної кредитної картки.

 

Основні параметри кредитної карти «Просто картка», ТАСКОМБАНК

 

Карта дозволяє розраховуватися за покупки та послуги через інтернет, а також у всіх торгово-сервісних підприємствах в Україні та в будь-якій точці світу. Завдяки відновлюваній кредитній лінії ви можете погашати заборгованість і знімати кошти на будь-які свої потреби в будь-який час абсолютно безкоштовно.

 

Основні умови кредитної картки від ТАСКОМБАНК «Просто картка»

 

Кредитний ліміт

Від 500 до 100 000 гривень

Термін кредитування

365 днів + автоматична пролонгація на аналогічний термін

Відсоткова ставка

54% річних

Реальна відсоткова ставка

57,9% річних

Мінімальний обов'язковий платіж

5% від суми поточної заборгованості

Зняття готівки (власні гроші і кредитні кошти)

Безкоштовно в Україні, за кордоном 1,5% від суми зняття + 3 USD

Способи погашення

Мінімум 8

Відкриття та обслуговування картки

Безкоштовно

Комісія за переказ кредитних коштів

Безкоштовно

Управління рахунком карти з будь-якої точки

Додаток TAS2U

 

У карти досить хороший ліміт, який дозволить перекрити чи не всі виникаючі потреби середньостатистичного українця. При цьому у неї є серйозна перевага - на відміну від карт безлічі банків-конкурентів, які розраховані виключно на безготівкову оплату та знімають істотну комісію при знятті готівки, «Просто картка» дозволяє знімати їх безкоштовно в банкоматах будь-яких банків України. Це величезний плюс, тому що ситуація може бути будь-яка і часом громадяни просто змушені йти на додаткові витрати, щоб отримати на руки готівку, яка потрібна їм тут і зараз.

У карти немає пільгового періоду, оскільки даний продукт банк дійсно позиціонує як простий - без додаткових опцій і складних підрахунків. З одного боку, пільговий період дозволяє заощадити. З іншого боку, завжди є клієнти, яким важко розібратися в умовах карток з пільговим періодом, і які в підсумку плутаються, пропускають обов'язкові платежі або порушують термін і все одно платять по повній. Дійсно, вони б вважали за краще мати найпростішу кредитку зі зрозумілими умовами - витратив, заплатив і забув і ТАСкомбанк дозволяє їм користуватися саме такою картою.

Курс валют

Курс валют