arrow
Фінансова грамотність
Фінансова грамотність
Корисна інформація

Переваги підбору індивідуального кредитування за допомогою онлайн-сервису FinAdviser

Переваги підбору індивідуального кредитування за допомогою онлайн-сервису FinAdviser

Онлайн-сервіс FinAdviser унікальний в своєму роді. Ми надаємо підбір кредитних продуктів банків і мікрофінансових організацій для наших клієнтів, виходячи з вподобань кожного. У чому ж полягають переваги використання нашого сервісу?

 

Особливий підхід

 

Першою конкурентною перевагою сервісу FinAdviser виступає індивідуальний підхід до кожного окремого клієнта. Ми створили унікальну систему підбору кредитних продуктів, яка враховує відповіді наших користувачів, аналізує їх і підбирає ті продукти, які повністю відповідають вимогам і бажанням клієнтів.

 

Економія часу

 

Друга перевага випливає з першої, а саме - значна економія часу наших клієнтів. У чому вона полягає? На відміну від інших платформ підбору банківських або фінансових продуктів, FinAdviser відразу видає кращі пропозиції. Нашим клієнтам не потрібно витрачати купу часу на пошук кредитних продуктів по кожному окрему банку або фінансовій установі, порівнювати їх, а потім ламати голову, що ж краще обрати, який продукт задовольнить усі потреби і як не переплатити.

 

Вигода

 

Ще однією відмінною особливістю FinAdviser є надання можливості економії не тільки свого часу, а й грошей. Як це працює? При аналізі Ваших відповідей на представлені в анкеті питання ми розраховуємо суму, яку Ви зможете заощадити за рік вибравши той чи інший продукт. Тобто наша система не тільки підбирає для Вас найкращі продукти, але ще і найвигідніші.

 

Допоможемо визначитись

 

Не знаєте який кредитний продукт підходить саме Вам? Фахівці FinAdviser і тут Вам допоможуть, адже ми описали переваги і недоліки для кожного продукту, а також приклади використання. Тепер Вам не доведеться гадати на чому зупинити свій вибір, адже ми постаралися показати найпоширеніші ситуації для застосування того чи іншого продукту. Однак, якщо Ваша ситуація унікальна і не підпадає ні під одну категорію, Ви завжди можете написати нам і ми з радістю відповімо на всі Ваші питання і допоможемо зробити вірний вибір.

 

Вибір є завжди

 

Якщо ж Ви належите до невеликого відсотка людей, які люблять самостійно все вивчати та перевіряти ще раз, або ж з якихось причин підібрані рішення Вас не влаштовують (не подобається банк або МФО, або ж Ви вже користуєтеся даним продуктом), ми маємо рішення і для Вас. Просто після підбору продукту і видачі результату натисніть на кнопку "Дивитись всі кредитні продукти" і Ви отримаєте список всіх продуктів, відсортованого за вигодою.

Як Ви бачите, ми маємо ряд переваг перед іншими платформами і компаніями. Оцініть самі, просто скористайтеся підбором кредитних продуктів від FinAdviser.

Курс валют

Курс валют