arrow
Особисті фінанси
Особисті фінанси
Корисна інформація

Переваги автоматичного підбору кредитної карти на FinAdviser

Переваги автоматичного підбору кредитної карти на FinAdviser

Вибір кредитної картки завдання не просте, потрібно враховувати безліч нюансів і розуміти що саме потрібно від цього продукту. А коли ринок банківських карт представлений в такій кількості, то прийняти рішення здається і зовсім нереально. Як бути? Фахівці FinAdviser знайшли спосіб вирішити цю проблему. Скористайтеся нашим сервісом і ми допоможемо Вам підібрати найкраще рішення всього за пару кліків миші або натискань пальцем.

Розглянемо основні переваги автоматичного підбору кредитної картки на FinAdviser.

 

Індивідуальний підхід

 

Для нас кожен клієнт особливий, тому ми спробували створити алгоритм, який зможе знайти такі продукти, які будуть повністю відповідати вподобанням і бажанням користувачів. Як це працює? Фахівці FinAdviser склали ряд питань, які допоможуть підібрати найкращий продукт для клієнта: карту з максимальним пільговим періодом або з можливістю розстрочки, а може нашого користувача цікавлять бонусні програми банків або ж він шукає карту з максимальним кредитним лімітом, будуть враховані всі побажання.

 

Лаконічно та легко

 

Ми розуміємо, що нікому не подобається відповідати на безліч питань, тому ми підготували лише 8. Вас дивує настільки мале число? Не варто, питання були складені таким чином, щоб кожен з них був спрямований на певну особливість кредитної картки, враховував всі її нюанси. Але і це ще не все, ми розуміємо, що не всі наші користувачі професійно розбираються у банківській термінології, особливостях фінансової галузі, тощо, тому ми постаралися скласти такі питання, які будуть зрозумілі навіть не підкованій у фінансовому плані людині.

 

Простота

 

Немає необхідності вникати в деталі і "підводні камені" кожного окремого продукту, FinAdviser зробив це за Вас. Ми ретельно вивчили тарифні плани кредитних карт, особливості кожної з них і звели всі ці дані до одного виду, розписавши зрозумілою мовою всі комісії, умови і особливості кожної кредитної карти.

 

Ефективність 

 

Важливою перевагою нашого сервісу виступає економія не тільки Вашого часу, але і коштів. Ми підбираємо продукти для клієнтів не тільки виходячи з їхніх особистих уподобань, але ще і шукаємо найвигідніші рішення. Для кожної кредитної картки ми розраховуємо вигоду - ту суму, яку можна заощадити за рік вибравши той чи інший продукт. Тому Ви відразу ж зможете оцінити ефективність підібраного рішення.

Скористайтеся нашим сервісом і ми підберемо для Вас ідеальну кредитну карту.

Курс валют

Курс валют