arrow
Фінансова грамотність
Фінансова грамотність
Корисна інформація

Нові можливості кредитних карт в 2021 році

Нові можливості кредитних карт в 2021 році

За останні кілька років фінансова і банківська сфери зазнали глобальних змін. Сьогодні банки щосили намагаються утримати своїх клієнтів і завоювати нових, адже конкуренція дуже висока. Розвиток нових технологій, цифровізація, впровадження програм залучення і це тільки верхівка айсберга. До того ж, за останній рік наш світ зазнав багатьох змін у всіх сферах життя. Пандемія внесла свої корективи в звичний ритм багатьох галузей, змусила пристосовуватися до нових реалій.

Ми пропонуємо Вам ознайомиться які ж зміни і можливості з'явилися у кредитних карт в 2021 році.

 

Перехід в онлайн

 

Не будемо стверджувати, що саме пандемія посприяла глобальному переходу всіх сфер життєдіяльності людини в онлайн-режим, однак, точно прискорила цей процес. Сьогодні оформлення банківського продукту, в тому числі і кредитної карти можливо в режимі онлайн для кожного бажаючого. Відразу ж на сайті банку Ви можете розрахувати приблизну вартість кредиту, зрозуміти, яку суму банк імовірніше зможе запропонувати, ознайомитися з усіма умовами. Банківські установи подбали не тільки про те, щоб заощадити Ваш час і сили, а й звести до мінімуму можливі ризики (зробити даний процес максимально безпечним, що в період пандемії є важливим фактором). Навіть для отримання кредитки не потрібно йти в банк, адже її може Вам передати кур'єр або ж Ви можете забрати її в поштовому відділенні (див. умови отримання карти для Вашого банку).

 

Застосунки

 

Куди ж без сучасних технологій. Банки дуже охоче почали впроваджувати й удосконалювати застосунки для своїх клієнтів. Тепер для підвищення кредитного ліміту, оплати комунальних послуг, активації додаткових функцій або ж для підтвердження оплати досить просто запустити програму. До того ж тепер у Вас є легкий доступ до відстеження Ваших витрат, термінів пільгового періоду або термінів виникнення прострочень. Кожен банк пропонує унікальні можливості для своїх клієнтів.

 

Програми лояльності

 

Згодні, зараз вже нікого не здивувати програмами лояльності, проте банки не стоять на місці і вдосконалюють свої послуги.

  • Картки для подорожей

У зв'язку з пандемією останнім часом найбільших змін зазнали карти для подорожей, багато банків внесли значні зміни в правила нарахування, а також в процес використання накопичених бонусів.

  • Кешбек

Зміни в сфері програм лояльності з кешбек залишилися стандартними. Банки шукають нові моделі залучення і утримання клієнтів, створюють нові категорії нарахування бонусів, змінюють розмір відсотків, а також способи використання отриманих коштів. І якщо ще кілька років тому деякі банки заохочували використання кредитних коштів шляхом нарахування підвищеного відсотка, то зараз власні кошти в пріоритеті у більшості.

  • Партнери

Багато банків розширили коло своїх магазинів-партнерів, в яких їхні клієнти можуть отримувати і / або використовувати накопичені бонуси, скористатися персональною знижкою або ж брати участь в акційних пропозиціях.

Підводячи підсумки, можемо сказати, що банківська сфера не стоїть на місці, кожен день вносяться зміни в ту чи іншу систему / продукт, ми ж можемо лише спостерігати і максимально вигідно використовувати отримані можливості. А якщо Ви ще не вибрали свій кредитний продукт, пропонуємо скористатися нашим підбором і Ви зможете отримати найвигідніші пропозиції банків з максимальною економією ваших сил і часу.

Курс валют

Курс валют