arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«Мані на кармані легка» від ОТП банку

«Мані на кармані легка» від ОТП банку

Якщо ви шукаєте оптимальний варіант кредитки для щоденного використання, то кредитна картка ОТП банку «Мані на кармані» стане найкращим рішенням для вас. Подана нижче детальна інформація про особливості її оформлення, переваги використання та можливі штрафні санкції у разі несвоєчасного погашення кредитного боргу допоможе вирішити, чи потрібна вам така кредитка у повсякденному житті.

 

Умови та особливості отримання

 

Кредитна картка від ОТП банку – це кредитка класу MasterCard Gold із кредитним лімітом від 1 000 до 30 000 гривень. Пільговий період становить 55 днів. Протягом цього проміжку часу ніякі відсотки не знімаються. Випускається та обслуговується картка «Мані на кармані» на безкоштовній основі. Також клієнт може безкоштовно підключити SMS-інформування за цим типом кредитки та користуватися інтернет-банкінгом або мобільним додатком. Мінімальний щомісячний платіж складає 7% від суми фактичної заборгованості, однак має бути не менше ніж 50 гривень. Що стосується штрафів та пені у разі несвоєчасного погашення, то власнику кредитки потрібно сплачувати 0,1% на день на суму простроченої заборгованості.

Оформити картку можуть особи віком від 21 до 65 років із постійною реєстрацією в Україні. Утримувачем цієї картки можна стати після пред'явлення таких документів як:

  1. Паспорт громадянина України.
  2. Громадянство України.
  3. Ідентифікаційний номер платника податків.

Для оформлення кредитки в онлайн-режимі достатньо перейти на офіційний сайт банківської установи та заповнити заявку на відкриття картки. Після того, як зазначені дані будуть підтверджені банківською установою, слід очікувати рішення від працівників банку протягом одного дня. Забрати картку Мані на кармані ОТП можна у відділенні банку або замовивши безкоштовну послугу доставки кур'єром.

 

Особливості кредитного сервісу «Скибочка»

 

Утримувачі кредитки від ОТП банку можуть здійснювати великі покупки та оплачувати їх невеликими платежами, скориставшись зручним сервісом «Скибочка». Сума розстрочки може складати від 500 до 100 000 UAH, а її термін – 6 місяців. Комісія складає 2% на місяць від суми, а річна ставка – 0,001%.

 

ОТП кредитка «Мані на кармані» та вигода її використання

 

Окрім безкоштовного обслуговування та тривалого пільгового періоду до головних переваг кредитної картки від ОТП належать:

  1. Безкоштовний випуск та обслуговування.
  2. Безкоштовне зняття кредитної готівки на території України.
  3. Можливість участі у програмі лояльності «OTP Club».
  4. Можливість придбання товарів у розстрочку без переплат завдяки сервісу «Скибочка».
  5. Управління своїми фінансами з будь-якої точки світу (перекази у цілодобовому режимі, оплата інтернету, мобільних та комунальних послуг).

Якщо виникне необхідність зняти власну готівку з кредитки ОТП банк «Мані на кармані» в банкоматі свого банку, доведеться заплатити 1% (мінімально 7 грн.). За зняття власної готівки у банкоматі стороннього банку потрібно заплатити 1,5% та додатково 7 грн. Зняти кредитні кошти за кордоном можна з комісією 4%, додатково заплативши 32 грн. (1,5% +22 грн. комісії за зняття власних грошей із кредитки).

Вивчивши про «Мані на кармані» ОТП відгуки інших користувачів, стає очевидним, що цей банківський продукт відрізняється оптимальними умовами та підходить для регулярного використання у повсякденному житті. Якщо виникне потреба у готівці, її завжди можна зняти з кредитки на території України безкоштовно.

Курс валют

Курс валют