arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Кредитна картка «Універсальна Gold», Приватбанк - умови, нюанси

Кредитна картка «Універсальна Gold», Приватбанк - умови, нюанси

Пластикові карти класу Gold у всьому світі – це насамперед свідчення успішності та престижності їх власників. Так само можна сказати і про кредитну картку «Універсальна Gold» від Приватбанку. Вона є платіжною карткою міжнародного рівня і відкриває перед її власником безліч розширених можливостей, про які зараз і поговоримо.

 

Умови отримання картки Приват «Універсальна Gold»

 

Отримати кредитну картку можуть особи віком від 18 до 70 років. Зробити це можна в будь-якому відділенні банку, надавши лише два документи – паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Довідка про доходи не потрібна. Відкриття та обслуговування кредитки – безкоштовне. Після оформлення її власник автоматично стає членом VIP-клубу. За бажанням можна замовити іменну картку з фотографією власника. Вартість такої послуги складає 100 гривень.

Ідентифікованим клієнтам банку пропонується оформити Digital-картку. Вона є аналогом звичайної пластикової картки. Для її оформлення достатньо скористатися інтернет-банкінгом Приват24 або мобільним додатком Privat24. За допомогою віртуальної картки можна:

  1. Робити будь-які покупки в Інтернет-мережі.
  2. Проводити платежі.
  3. Оплачувати послуги та покупки з Apple Pay та Google Pay.
  4. Знімати готівку в АТМ, скориставшись QR-кодом.

Через п'ять хвилин після оформлення Digital-карти клієнт може увійти в Приват24 і побачити в особистому кабінеті її реквізити. Сюди відноситься номер картки, термін її дії, CVV-код та PIN-код.

 

Особливості використання

 

Максимальний ліміт за даною картою становить 75 000 UAH. Втім, клієнт банку може збільшити його навіть до 200 000 UAH, якщо надасть такий пакет документів:

  • довідку про його доходи;
  • закордонний паспорт;
  • виписки з інших банків, що підтверджують наявність «грошових потоків».

Збільшити шанси на видачу Універсальної картки Gold із великим кредитним лімітом допоможе і пред'явлення спеціальних документів, які допоможуть підтвердити наявність майна у фізичної особи.

Користуватися кредиткою без оплати відсотків можна протягом пільгового періоду 55 днів. Згідно з умовами, погашення заборгованості без подальшого нарахування відсотків має бути виконане до 25 числа наступного за поточним місяця. Наприклад, якщо з кредитки було знято 1000 гривень 15 листопада, то внести на картку кошти без нарахування відсотків потрібно до 25 грудня.

Якщо оплата була здійснена вчасно в зазначений пільговий період, то власнику кредитної картки слід щомісяця здійснювати встановлений банком мінімальний платіж. Сума такого щомісячного платежу розраховується виходячи із суми кредитного боргу. Мінімально це 5%, але не менше 100 UAH. Дізнатися суму щомісячного платежу клієнт банку може самостійно одним із способів:

  1. У банкоматі.
  2. За допомогою інтернет-банкінгу Приват24.
  3. Скориставшись терміналом самообслуговування.
  4. Здійснивши дзвінок на безкоштовний номер 3700.

 

Переваги кредитки "Універсальна Gold"

 

Як зазначають клієнти цього банку, розрахунки, які виконуються в результаті використання Універсальної карти, відрізняються збільшеним рівнем безпеки, що досягається за рахунок спеціального вбудованого чіпа. До головних переваг кредитки преміум-класу належать:

  1. Надання персонального банкіра (менеджера). До нього можна звертатися в режимі 24/7 для вирішення будь-яких фінансових питань. Він готовий допомогти не лише у відправленні платежів, а й може проконсультувати щодо переказу грошей між картками клієнта.
  2. Підтримка 24/7.
  3. Можливість участі у програмі «Дисконтний клуб». Ставши учасником, власник картки може розраховувати на отримання знижок до 30% за умови, якщо оплачуватиме товари карткою в елітних торгових точках України.
  4. Відкриття картки в одній із валют на вибір – UAH, USD, EUR, RUB (кредитний ліміт діє виключно для карток у гривні).
  5. Надання сейфового осередку (можна зберігати різні цінні речі).

Крім того, власники іменних карток з особистою фотографією можуть здійснювати безконтактні платежі PayPass. Скористайтеся і кредитною карткою «Універсальна Gold», оцінивши всі її переваги.

 

Можливо, вам виявляться корисними і наші матеріали про те, як влаштована ««Чорна картка», Монобанк – умови, вартість, нюанси», а також чи схожі «Кредитна картка «Універсальна Gold» (ПриватБанк) та «Platinum карта» (Монобанк)» і яка з них буде вигіднішою для вас.

Курс валют

Курс валют