arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Кредитна картка «О.Карта» від O.Bank та «Еко-кредитка» від Укргазбанк – яка карта краща?

Кредитна картка «О.Карта» від O.Bank та «Еко-кредитка» від Укргазбанк – яка карта краща?

Кредитними картками користується все більша кількість громадян, тому банківські установи пропонують їхній увазі різні кредитні продукти з вигідними умовами. Слід звернути увагу на кредитки О.Карта від O.Bank та Еко-кредитка від Укргазбанк. Давайте ж дізнаємося, чим схожі ці карти, які у них відмінності та яка з карток вигідніша для використання.

 

Подібність кредитних карток «О.Карта» від O.Bank та «Еко-кредитка» від Укргазбанку

 

Незважаючи на те, що обидві кредитки випускаються різними банками, кожну з них можна оформити онлайн без необхідності особисто відвідувати банківську установу. Для цього достатньо завантажити та встановити мобільний додаток одного з банків – O.Bank або Укргазбанк. Отримати кредитні продукти можуть особи віком від 21 до 65 років. Якщо оформлення планується в банку, то з собою достатньо мати лише два документи – паспорт та ІПН.

 

Умови кредитних карток

 

Умови/Кредитна карта

«О.Карта»

«Еко-кредитка»

Кредитний ліміт

До 200 000 грн.

До 300 000 грн.

Пільговий період

До 62 днів

До 70 днів

Процентная ставка

58,8%

39% (48% – після відміни карантинних обмежень через COVID-19)

Мінімальний щомісячний платіж

5%

7%

Обслуговування і поповнення

Безкоштовно

Безкоштовно

Штраф за виникнення прострочення

100 UAH

7 % від суми боргу

Комісія за зняття готівки, власні кошти

0,5%

0,5%

Комісія за зняття кредитних коштів

Відсутня

2,99%, мінімум 6 грн.

 

На перший погляд, карта «Еко-кредитка» може здатися вигіднішою для клієнта за рахунок більшого кредитного ліміту, процентної ставки та збільшеного пільгового періоду. Однак, якщо проаналізувати інші умови – мінімальний щомісячний платіж та штрафні санкції за прострочення, то кредитка «О.Карта» в цьому плані виграє. Але не варто бути категоричними щодо вибору однієї картки та відмови від другої – завжди слід враховувати власні споживчі звички. Вигідні умови кредитки одного клієнта можуть бути абсолютно неприйнятними для іншого.

 

Додаткові можливості кредитних карток

 

Для власників «Еко-кредитки» не передбачено можливості отримувати кешбек, у той час як згідно з умовами використання «О.Карти» користувачі можуть розраховувати на нарахування відсоткового повернення коштів. Йдеться про кешбек у розмірі 30% за рахунок кредитних коштів та 10% за рахунок використання особистих грошей. Він нараховується за умови купівлі товарів та послуг в інтернет-магазинах Play Market, iTunes та App Store. 2% та 5% кешбеку можна отримати, якщо розраховуватися за товари та послуги в мережі Інтернет кредитними або власними коштами відповідно. Виняток – оплата поштових та комунальних послуг, транспорту, паркування. На решту операцій, оплата яких виконуватиметься за допомогою кредитки «О.Карта», нараховуватиметься незначний відсоток кешбеку – 0,5%. У грошовому еквіваленті можна максимально отримати до 500 UAH кешбеку на місяць.

Хороша новина є і для користувачів «Еко-кредитки» – це програма лояльності «KEYcard – манібек до 15%, що дає змогу стати учасником розіграшу з цінними подарунками. Серед них – SwatchPAY, гриль та кавомашина швейцарської якості.

Спробуйте детально ознайомитися з умовами кожної кредитної картки, виділіть пріоритетні з них і, спираючись на це, зробіть вибір на користь «Еко-кредитки» або «О.Карти».

Курс валют

Курс валют