arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Кредитна картка «izi-картка», izibank – чи все так «izi»?

Кредитна картка «izi-картка», izibank – чи все так «izi»?

Izibank – це прогресивний мобільний банк, що дозволяє користуватися кредитними коштами без походу до банківського відділення. Все, що для цього потрібно – оформити кредитну картку izi-картка. Однією з її особливостей є те, що розмір кредитного ліміту розраховується для кожного клієнта в індивідуальному порядку.

Попередньо банк здійснює аналіз багатьох чинників перед встановленням конкретного кредитного ліміту. Спершу клієнтам пропонується відкрити картку з лімітом до 30 000 гривень. Для цього не потрібно надавати довідки про доходи. Згодом кредитний ліміт можна збільшити до 200 000 UAH. Для цього обов'язково повинні бути дотримані такі умови:

  1. Постійне користування кредиткою.
  2. Своєчасне погашення заборгованості під час пільгового періоду.
  3. Відсутність прострочень.

Для збільшення ліміту достатньо надіслати запит за допомогою опції Змінити кредитний ліміт, скориставшись мобільним додатком Izibank.

 

Умови отримання кредитки «Izi-картка»

 

Мінімальний вік клієнта має бути не менше 18 років, а максимальний – не більше 70. Пільговий період становить 62 дні. Перед отриманням кредитки слід завантажити мобільний додаток Izibank. Зробити це можна всього в один клік, натиснувши на іконку ОС, яка використовується на мобільному пристрої клієнта. Далі за допомогою програми необхідно зробити фото сторінок паспорта та ідентифікаційного номера. Ще одна обов'язкова умова – заповнення невеликої анкети.

Важливо простежити за тим, щоб фото паспорта та ІПН були чіткими з інформацією, що добре читається на них. Після цього потрібно надіслати запит до банку. Зазвичай він обробляється протягом 15 хвилин – приблизно стільки часу потрібно співробітникам Izibank для того, щоб перевірити отримані скани. Забрати кредитну картку «izi-картка» без черги можна у будь-якому відділенні «КредитМаркета» або «ТАСКОМБАНКу». З собою потрібно взяти паспорт та ідентифікаційний номер – співробітник банку має сфотографувати клієнта з цими документами у руці.

Власникам кредитки нараховуватимуться 3% річних на залишок власних грошей на карті (на рахунку має бути понад 100 грн.). Також вони можуть розраховувати на 1% кешбеку на будь-які покупки та 2% п'ятничний кешбек (враховується період з 17:00 п'ятниці та до 11:00 суботи). Він поширюється на такі категорії як боулінг, кіно, а також кафе, клуби та ресторани.

 

Відсоткова ставка за кредиткою від Izibank

 

Номінальна відсоткова ставка використання ліміту становить 37%. Користуватись кредитними грошима банк пропонує під 3,6% щомісяця. Процентна ставка розраховується виходячи із суми заборгованості. Оплату за нею клієнту потрібно вносити в тому випадку, якщо він використав кредитні кошти, але потім не повернув цю суму протягом пільгового періоду.

Для кредитної картки від Izibank передбачено обов'язковий кредитний платіж – 5% від суми витрачених коштів. Він обов'язково вноситься у разі, якщо в клієнта немає можливості погасити кредитний борг одним платежем. Точну суму обов'язкового щомісячного платежу можна побачити у мобільному додатку. Протягом 62 днів пільгового періоду кредитними коштами можна скористатися безкоштовно без оплати відсотків.

 

Особливості поповнення кредитки «Izi-картка»

 

Поповнити кредитну картку від Izibank без додаткових комісій пропонується декількома способами:

  1. За допомогою переказу коштів з іншої картки чи банківського рахунку.
  2. За допомогою мобільного додатка.
  3. Скориставшись касами та терміналами ТАСКОМБАНКу.
  4. Через платіжні термінали City24.

Мінімально поповнити кредитку можна на 1 гривню. Сума максимального переказу за допомогою мобільного додатка або в результаті переказу з іншої картки не повинна перевищувати 29 999 UAH на добу. Додаткові комісії будуть зніматися у разі поповнення через термінали інших платіжних систем чи інтернет-сервіси.

Оформляйте кредитну картку «Izi-карта» від Izibank і ви зможете розраховувати не лише на її безкоштовне обслуговування, але й на отримання 1% кешбеку на всі покупки (2% – по п'ятницях) з можливістю нарахування відсотків на залишок власних коштів (3% річних на суму понад 100 UAH).

Курс валют

Курс валют