arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Картка Caméléon від Альфа Банку

Картка Caméléon від Альфа Банку

Ось вже трохи більше місяця пройшло з моменту анонсу карти "Хамелеон" від Альфа Банку, а буквально в кінці минулого тижня вона стала доступна всім клієнтам для оформлення. А це означає, що настав час детальніше розглянути новинку.

 

Навколо чого весь галас?

 

Напевно важко було випустити з уваги рекламу нового продукту за останній місяць, але, якщо вам все ж таки це вдалося... Тоді знайомимо вас з першої в Україні карткою із нескінченним пільговим періодом.

Карта Caméléon від Альфа Банку стала доступна ще в серпневому оновленні застосунку Sense SuperApp. Проте до 16 вересня випробувати картку могли лише нові клієнти.

 

Чи правда нескінченний пільговий період?

 

І хоча ми з вами знаємо, що "безкоштовний сир тільки в мишоловці", картка Caméléon дійсно пропонує ставку в 0,01% на безготівкову оплату на весь термін дії кредитної лінії. Тобто, ви можете цілий рік сплачувати за свої покупки кредитними коштами, не переплачуючи за це відсотки. Щоб користуватися картою, необхідно буде лише сплачувати мінімальний щомісячний платіж в розмірі 10% від суми кредиту. Однак, повинні попередити, що пільговий період поширюється лише на безготівкову оплату. Якщо вам буде потрібно зняти кредитні гроші з карти, тоді річна ставка зросте вже до 37% і не забувайте про комісію за зняття готівкових коштів.

 

Які плюшки очікують потенційних власників карти?

 

Крім нескінченного пільгового періоду Альфа Банк зміг потішити своїх клієнтів програмою винагород Cash'U CLUB. Крім стандартного підвищеного кешбеку до 10% і додаткового в розмірі 0,5% за покупки через Apple Pay / Google Pay, користувачів карти Caméléon очікує кешбек за поповнення картки у застосунку Sense SuperApp картою будь-якого іншого банку.

До того ж власники новинки зможуть отримувати 5,5% на залишок коштів на карті, знімати до 30 тис. грн готівкою за рахунок власних коштів у будь-якому банкоматі світу абсолютно безкоштовно, здійснювати перекази через застосунок Sense SuperApp або через IBAN без комісії, а також індивідуальні кредитні ліміти для абонентів Київстар.

 

Який підсумок?

 

Картка Caméléon від Альфа Банку однозначно цікава новинка на ринку банківських послуг. І обходити її стороною просто не можна. Як ми з вами переконалися, крім головної переваги - нескінченного пільгового періоду, карта має ще чимало цікавих фішок, які порадують багатьох клієнтів.

Курс валют

Курс валют