arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«IRON карта» від Монобанку - що вона дає і чи варто оформляти?

«IRON карта» від Монобанку - що вона дає і чи варто оформляти?

Бажаєте наголосити на своєму високому статусі в суспільстві? Допоможе це зробити Iron картка Монобанк. Це унікальний банківський продукт, який відрізняється дуже високим рівнем безпеки та конфіденційності. Одна з головних особливостей цієї кредитки в тому, що вона повністю металева, оскільки виконана з 16 грамів сплаву сталі і вініру. Але які у неї умови та де можна її оформити? Про це та інші важливі нюанси і йтиметься далі.

 

Карта Iron bank: умови та особливості оформлення

 

Зважаючи на те, що дана кредитка – це преміальний продукт, розроблений насамперед для VIP-клієнтів, отримати її безкоштовно можуть лише власники депозитів на загальну суму від 400 000 гривень або в інших валютах – $20 000 або €20 000. Важливо: якщо клієнт закриє депозитний вклад, то картка Iron Monobank у такому разі перестане діяти. Решта осіб віком від 18 до 70 років може отримати цю кредитку на загальних умовах, заплативши за її випуск 2 000 гривень. Зробити це можна у банківському відділенні чи онлайн-режимі. Для цього достатньо надати лише два документи – паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер платника податків.

Щомісячне обслуговування власнику картки коштуватиме 500 гривень (6 000 гривень на рік). Для власників депозитів Iron bank карта обслуговуватиметься безкоштовно.

 

Ліміти та процентна ставка

 

Кредитний ліміт для залізної картки від Монобанк визначається в індивідуальному порядку для кожного клієнта і може становити від 1 000 до 400 000 UAH. Базова відсоткова ставка – 34,8 %, а ефективна відсоткова ставка – 43,81 % річних. Пільговий період становить 31 день. Щодо погашення кредиту, то обов'язковий щомісячний платіж дорівнює 4% від суми заборгованості. Мінімально це може бути 100 гривень, але не більше ніж сума заборгованості.

У разі прострочення погашення кредиту клієнта очікують такі штрафні санкції:

  1. 50 UAH за умови заборгованості за період від 1 до 30 днів.
  2. 100 UAH – за заборгованість від 31 до 90 днів.
  3. 100 UAH та додатково 5,8% при заборгованості від 91 до 120 днів.

 

Monobank Iron карта та вигоди її використання

 

Цей тип кредитки – ідеальний варіант для мандрівників та тих, хто часто літає за кордон у відрядження. Власники картки можуть займатися накопиченням спеціальних бонусів – миль, які нараховуватимуться за купівлю товарів чи будь-які інші витрати. За кожну витрачену тисячу гривень можна отримати 20 миль. Щомісяця можна накопичувати до 20 тис. миль. Потім їх пропонується використовувати для покупки авіаквитків в будь-яку точку світу (купівля може відбуватися в будь-якій туристичній компанії). Монобанк Iron карта має ряд інших, не менш привабливих переваг, а саме:

  1. Консьєрж-сервіс у режимі 24/7 (не тільки по телефону, а й у месенджерах).
  2. Можливість власникам кредитки відвідувати бізнес-зали в аеропортах по всьому світу.
  3. Оформлення страхового поліса з лімітом до 1000000 доларів.
  4. Безкоштовне проходження тесту на COVID-19 в аеропорту «Бориспіль» після прильоту та для вильоту 1 раз на 24 години.
  5. Також вам безкоштовно запакують ваш багаж у «Борисполі» (послуга доступна в терміналі D).
  6. Кешбек до 20%.
  7. Сервіс My Duty Free зі знижкою до 15% в аеропортах України (Бориспіль, Київ, Одеса).
  8. Вигідні пропозиції та знижки за програмою «Безцінні привілеї» від MasterCard.

Крім того, всі ті, у кого є Iron карта, можуть у прискореному режимі проходити паспортний та митний контроль без черги на приліт та виліт. Проходити реєстрацію та здавати багаж у разі вильоту за кордон також можна без черги.

Айрон карта – це ексклюзивна пропозиція від Монобанку, оцінити переваги якої зможуть власники депозитів у цій банківській установі або ті, хто готовий віддати 2 000 гривень за випуск картки. Суттєві привілеї та преміальне обслуговування приємно здивують любителів подорожей та розкішного життя.

Ну а якщо ваші запити не такі високі, можливо, вам буде цікавіша ««Чорна карта», Монобанк - умови, вартість, нюанси» або наш огляд на два преміальні продукти двох конкуруючих банків – «Кредитна карта «Універсальна Gold» (ПриватБанк) та «Platinum карта» (Монобанк)».

Курс валют

Курс валют