arrow
Фінансова грамотність
Фінансова грамотність
Корисна інформація

Де в Україні можна легко оформити кредитку: поради від FinAdviser

Де в Україні можна легко оформити кредитку: поради від  FinAdviser

В сучасних реаліях оформлення кредитної картки доступно практично кожному без особливих зусиль і часових витрат. Оформити кредитку можна в будь-якому відділенні банку або навіть на сайті даної установи. Ми вирішили розібратися в питанні оформлення кредитної картки і виділили кілька порад для наших користувачів, які допоможуть полегшити цей процес.

 

1. Онлайн

 

Головною порадою для полегшення процесу оформлення кредитної банківської карти буде скористатися даною послугою онлайн. Сьогодні практично всі банки пропонують функцію оформлення карти без потреби фізичного відвідування відділення, все, що потрібно, лише заповнити анкету (заявку) на сайті банківської установи. Ви зможете не тільки заощадити свій час, сили, а й також у режимі онлайн отримати відповіді на всі виниклі питання, плюс це ще і найбезпечніший варіант, що в період пандемії є досить значущим фактором.

 

2. Ознайомтеся з умовами оформлення

 

Перш ніж приступати до заповнення анкети, слід уважно ознайомитися з усіма умовами процесу оформлення для обраного продукту, звичайно більшість банків вимагають вказати певні дані, такі як ПІБ, номер телефону, дані паспорта та ІПН, проте іноді правила можуть відрізнятися. Плюс до всього при подачі заявки ви даєте свою згоду на ознайомлення з боку банку з Вашою кредитною історією, а також на передачу даних в Бюро кредитних історій. Всі дані про умови онлайн-заявки ви знайдете на сторінці заповнення анкети.

 

3. Тарифи та основні характеристики продукту

 

Щоб в майбутньому уникнути часових витрат на зайві питання, радимо вам заздалегідь ознайомитися з тарифним планом продукту, а також з його істотними характеристиками. Адже ці дані можуть докорінно змінити ваше рішення, а витрачений час вже не повернути. А якщо ви не хочете возитися з пошуком даної інформації за всіма продуктами, що вас зацікавили, тоді скористайтеся нашим підбором кредитного банківського продукту, адже ми не тільки підберемо для вас найвигідніші пропозиції, але ще і допоможемо вам розібратися в усіх умовах представлених кредитних карт.

Що ж підведемо підсумки, процес оформлення кредитної картки не складає особливих труднощів, як ми з вами вже побачили, всі банки виставляють приблизно однакові умови, тому просто дотримуйтесь наших порад і зосередьтеся на виборі кредитної картки.

Якщо ж ви все ще не вирішили, яку кредитку обрати, скористайтеся підбором кредитного продукту банку від ФінАдвайзер, адже ми не тільки заощадимо ваші сили і час, але і підберемо найвигідніші продукти.

Курс валют

Курс валют