arrow
Особисті фінанси
Особисті фінанси
Корисна інформація

Де можна купити телефон у кредит

Де можна купити телефон у кредит

Застосування інноваційних технологій та постійне покращення мобільних пристроїв значною мірою впливають на їхню вартість, через що не кожна людина може дозволити собі купівлю сучасного гаджета з відмінним функціоналом. Проте не треба засмучуватися – вихід є. У зв'язку з цим пропонуємо розібратися в тому, де і як взяти телефон в кредит на вигідних умовах.

 

Умови покупки в різних офіційних магазинах

 

Придбати телефон в розстрочку можна в більшості магазинів електроніки. Зокрема, це:

  1. Цитрус.
  2. Comfy.
  3. Фокстрот.
  4. Інтернет-майданчики типу Mobileplanet та багато інших точок продажу.

Вони співпрацюють із популярними банками-партнерами, тому питання щодо того, як взяти телефон у кредит без роботи зі збору документів, довідок тощо, вирішується за лічені хвилини. Разом з цим оформлення кредиту можливе лише в тому випадку, якщо буде дотримано таких вимог:

  • вік позичальника має бути від 18 до 70 років;
  • кредитні кошти видаються терміном трохи більше 25 місяців;
  • сума кредитних коштів має бути не менше ніж 300 гривень, але й не повинна перевищувати 150 000 гривень;
  • погашати кредит потрібно щомісяця.

Залежно від точки продажу початковий внесок встановлюється на позначці від 0%. Дізнавшись про те, з якого віку можна взяти телефон у кредит, клієнт повинен врахувати і те, що погасити кредитний борг він має право достроково. Жодні додаткові комісії при цьому не зніматимуться. Для вибору кращого кредитного рішення рекомендується звернутися до консультантів магазину. Вони підкажуть, на якій моделі телефону краще зупинитися, виходячи з ваших уподобань і відштовхуючись від тих цілей, для яких вам потрібен мобільний гаджет.

 

Які документи необхідні для покупки телефону в кредит

 

Перш ніж купувати, клієнту слід підготувати таку документацію:

  1. Паспорт громадянина України (оригінал).
  2. Ідентифікаційний номер платника податків (підійде копія).
  3. Пенсійне посвідчення (особам, у яких пенсія виступає основним джерелом доходу).

 

Вигідні пропозиції кредитування від різних банків

 

Одним із найвигідніших варіантів вважається «Оплата частинами» від ПриватБанку. До головних переваг такої розстрочки слід насамперед віднести те, що кредитна сума на купівлю телефону залишається незмінною протягом дії договору. Такий тип кредиту можна оформити терміном до 15 місяців із реальною річною відсотковою ставкою 0,24%. Максимальна сума кредитування може досягати 100 000 UAH. Оформити таку послугу можуть власники кредитної картки «Універсальна».

 

Як купити в кредит телефон за допомогою Monobank

 

Цей банк-партнер пропонує вигідну пропозицію – «Покупка частинами». Одна з ключових переваг оформлення кредиту в такий спосіб у тому, що не потрібно надавати будь-які документи або мати кредитну картку. Строки кредитування становлять від чотирьох до шести платежів. Однак потрібно виконати дві умови – бути клієнтом Monobank з доступним лімітом на «Покупку частинами», а також під час оформлення мати при собі смартфон із встановленим інтернет-банкінгом зазначеної банківської організації. До речі, власники картки «Чорна» можуть навіть самостійно перерозподіляти ліміти, збільшуючи ліміт на розстрочку або картку, тому їхню карту мати вкрай зручно і вигідно.

 

«Оплачуй частинами» від А-Банку

 

Скористатися цією пропозицією можна навіть без надання документів, оформивши покупку за лічені хвилини. Термін кредитування становить до шести платежів.

 

Як купити телефон у кредит через сайт?

 

Кредит «Оплачуй частинами» від А-Банку доступний через сайт. Наприклад, визначившись із бажаною моделлю телефону, покупець може натиснути на позначку «Оплачуй частинами» прямо на сайті інтернет-магазину. Далі потрібно перейти до оформлення та вибрати поле «Купити в кредит». Потім достатньо вибрати «А-Банк Оплачуй частинами», вказати кількість бажаних платежів та підтвердити своє замовлення. Насправді все дуже просто, а це означає, що навіть людина з невисокою заробітною платою може дозволити собі покупку сучасного та функціонального телефону.

1 листопада 2021 р.


Популярні статті

Курс валют

Курс валют