arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

«FreeCard Gold» від Банк Кредит Дніпро

«FreeCard Gold» від Банк Кредит Дніпро

Велика кредитка на великі покупки - мріяли про таку? Зараз складно здивувати сумами лімітів по кредитних картах - деякі банки наважуються дати від сили 50 000 гривень, інші ж встановлюють верхню планку кредитного ліміту на 200-250 000. грн. Банк Кредит Дніпро має своє власне уявлення про великий ліміт. Поки ви мріяли, він зробив - дійсно велику кредитку з лімітом до 1 000 000 гривень. Скільки коштує таке задоволення, чи так вона вигідна, як велика, і як оформити «FreeCard Gold» і насолоджуватися щоденними покупками без особливих обмежень, розповідаємо в цій статті.

 

Велика кредитка - великі можливості!

 

Банк Кредит Дніпро вже багато років є одним з найважливіших гравців на ринку кредитування в Україні. І це зрозуміло - лояльність, різноманіття банківських продуктів під будь-які потреби і прозорі умови кредитування дозволили йому заслужити любов українців. Кредитна карта «FreeCard Gold» - чергове підтвердження того, що банк готовий дати максимум можливостей своїм клієнтам, коли мова йде про кредити, і ось чому.

 

Основні умови картки «FreeCard Gold» (Банк Кредит Дніпро)

 

Розмір кредитного ліміту

До 1 000 000 гривень

Термін кредитування

12 місяців з можливістю продовження

Пільговий період

До 67 днів

Ставка протягом пільгового періоду

0,01%

Мінімальний щомісячний платіж

2% від суми заборгованості

Терміни погашення

Щомісяця до 5 числа

Способи погашення

Мінімум 14

Базова процентна ставка

48%

Термін розгляду заяви на кредит

До 1 дня

 

Крім очевидних плюсів у вигляді величезного кредитного ліміту, а також пільгового періоду тривалістю 67 днів, в умовах криється ще одна не менш важлива перевага - це розмір мінімального щомісячного платежу. Всього 2% проти традиційних банківських 4,5-5% на місяць.

Це дуже розумно з точки зору розміру кредиту - не забуваємо, що дана карта дозволяє отримати і правда величезний ліміт, і кожен відсоток від такої великої суми дійсно має значення, якщо ви скористаєтеся нею на повну. Крім того, останні роки, як ніякі інші, показали українцям і всьому світу, як часом важлива лояльність банку.

 

Хто може отримати таку карту?

 

З базових умов потрібно відповідати всього двом:

  1. Бути резидентом України.
  2. Бути не молодше 22 років і не старше 65 років на момент оформлення картки.

Інші дані позичальників розглядаються в індивідуальному порядку, хоча, як відомо, Банк Кредит Дніпро дійсно дуже лояльний, і шанси на отримання кредиту та гарного ліміту практично завжди дуже високі. Разом з тим, банк практикує відповідальне кредитування і надто великий ліміт свідомо на шкоду позичальникові видавати не стане, що FinAdviser тільки схвалює.

 

Інші переваги кредитної картки «FreeCard Gold»

 

Їх дійсно багато, але виділимо, мабуть, найважливіші для позичальника, а саме:

  1. Це мультивалютна карта, що дуже зручно для тих, хто регулярно їздить за кордон і робить там покупки і оплати.
  2. Платіжна система карти - VISA. Ви як власник такої карти можете користуватися всіма спеціальними пропозиціями, акціями та знижками в рамках бонусної програми даної платіжної системи.
  3. Обслуговування 24/7, що в наш динамічний час просто безцінно.
  4. Величезна кількість способів погашення заборгованості. FinAdviser перевірив - їх дійсно багато і банк люб'язно розписує умови по більшості з них в інформації про продукт, щоб клієнт міг точно спланувати свої витрати на комісію при застосуванні того чи іншого способу оплати.

Курс валют

Курс валют