arrow
Кредитні продукти
Кредитні продукти
Корисна інформація

Дитяча картка Монобанк - як вона працює і наскільки зручна?

Дитяча картка Монобанк - як вона працює і наскільки зручна?

Монобанк настільки ненав'язливий, що багато його клієнтів досі не знають, що крім класичної Чорної кредитної картки банк вже має й інші продукти, наприклад, Білу картку, карти класу «Преміум» з дуже вигідними умовами та приємними бонусами і навіть дитячу картку Монобанк. Як її оформити, як користуватися, і які в неї переваги, розповідаємо у цій статті.

 

 Монобанк, дитяча картка - що це за продукт?

 

Звісно, це дебетова карта, яка випускається виключно у зв'язці з батьківською. Тобто, якщо ви вже стали клієнтом цього банку, ви можете оформити дитині молодше 14 років чорну або жовту дитячу картку прямо у своєму додатку. У поточному оновленому меню карток це робиться за лічені хвилини – просто перейдіть в меню та клацніть на жовту іконку дитячої картки, а далі дотримуйтесь інструкцій.

Колір карти суті продукту ніяк не змінює - це справа смаку. Можна оформити в класичному кольорі або вибрати веселіший і життєрадісний жовтий варіант. Чи замовляти пластик, теж вирішувати вам - карту можна зробити віртуальною і просто додати дитині в Google Pay або Apple Pay, або замовити пластикову картку обраного вами кольору.

Контролювати карту дитини можна через власний додаток, причому у карти дуже гнучкі налаштування. Так ви самі вирішуєте:

  • скільки готівки може зняти дитина;
  • чи можуть поповнювати картку треті особи та на які суми;
  • які ліміти будуть встановлені на різні розваги, а також оплату рахунків у кафе;
  • чи зможе дитина робити покупки в мережі та на які суми.

 

Чому вам варто замовити дитячу картку Монобанк?

 

Причина 1 – дитина навчатиметься фінансовій грамотності

 

Ми користуємося картками давно, проте, багато хто досі не може впевнено сказати про те, що розуміються на банківських продуктах або досконало розуміють принципи роботи банків, вміють розбиратися з фінансами тощо. А це дуже важливі навички, яким справді варто було б навчатися з дитинства. І у ваших дітей буде така нагода. Вони можуть навчитися накопичувати гроші, контролювати свої витрати, баланс, користуватися різними платіжними інструментами та сервісами, а також налаштовувати категорії для отримання кешбеку та отримувати свій невеликий, але все ж таки профіт від витрат. І все це під вашим контролем та без зайвих фінансових ризиків.

 

Причина 2 – жодних ризиків, пов'язаних із готівкою

 

Не треба хвилюватися про те, що дали дитині одразу багато грошей або, навпаки, не маєте достатньої суми на обід чи проїзд під рукою – одна хвилина та гроші на карті. Навіть якщо дитина загубить картку в пластиці, її можна заблокувати, звернувшись до техпідтримки, і уникнути втрати грошей.

 

Причина 3 – ступінь контролю визначаєте тільки ви

 

Якщо дитина ще зовсім погано розуміється на тому, як користуватися карткою і рахувати свої гроші, можна встановити будь-які ліміти на ваш розсуд і вирішувати, скільки має бути грошей на карті, самостійно. Коли дитина стає старшою і досвідченішою у фінансових питаннях, можна дозволити їй більше самостійності, наприклад, зняти зайві, на вашу думку, ліміти і дати їй більше фінансової свободи. Це дисциплінує та вчить самостійності.

До речі, кешбек за дитячими картками працює дещо інакше. Так виведення грошей доступне, коли накопичено вже 60 гривень, а не 100. А місячний максимум за кешбеком становить 200 гривень.

Відповімо і на головне запитання всіх батьків, які оформлюють карти дітям: що за випискою? Звичайно, ви зможете її бачити і якщо ваша дитина досить тямуща, щоб обійти ліміти та ризикнути своїм обідом або грошима на транспорт до дому, ви матимете можливість зрозуміти, куди конкретно були витрачені гроші з картки. Наприклад, покупки в онлайн-іграх є серед переліку лімітів, що контролюються батьками, і це великий плюс у наш час.

Курс валют

Курс валют