arrow
Особисті фінанси
Особисті фінанси
Корисна інформація

7 головних вигід використання кредитної картки

7 головних вигід використання кредитної картки

1. Грейс період

 

Одним з найбільш значних плюсів використання кредитної картки є наявність пільгового періоду. Погодьтеся, які ще кредитні продукти можуть запропонувати використовувати кошти банку абсолютно безкоштовно. Вигода даної послуги незаперечна, проте, щоб не виникало ніяких проблем і переплат, ознайомтеся з умовами і здійснюйте всі оплати своєчасно.

 

2. Швидкість

 

Отримати гроші на карту протягом пари хвилин? Ні, мова зараз йде не про кредити МФО, як Ви могли подумати. Основна вигода користування кредитною карткою полягає  в миттєвій можливості скористатися своїм кредитним лімітом. А якщо Ви його ще не відкривали або бажаєте підвищити, то це справа кількох хвилин, до того ж багато банків пропонують автоматичне підвищення кредитного ліміту в залежності від Вашої активності користування.

 

3. Зручність

 

У вік сучасних систем і технологій користування кредитною карткою вийшло на новий рівень. Все більше банків пропонують онлайн оформлення своїх продуктів, онлайн-банкінг і навіть автоматичні чат-боти для консультацій. Можна забути про походи в банк при виникненні проблеми або про очікування відповідей від консультантів на питання, що цікавлять. Тепер Ви самі можете контролювати свої доходи і витрати, відстежувати своєчасність всіх погашень або скористатися додатковими послугами.

 

4. Програми лояльності

 

Незаперечною вигодою кредитних карт виступає наявність програми лояльності. Накопичення бонусів в магазинах-партнерів, або отримання кешбеку від покупок, а може накопичення додаткових миль і знижок в готелях - заощадити або заробити за допомогою кредитної картки не вигадка, а реальність.

 

5. Мобільність

 

Ще однією перевагою кредиток виступає її мобільність, тобто можливість скористатися кредитними коштами абсолютно в будь-який час доби і з будь-якої точки світу.

 

6. Безкоштовне використання

 

Користуватися кредитним лімітом чи ні - особиста справа кожного, але ми не могли не звернути увагу на ще один плюс кредитних карт. А саме - користування продуктом без комісій, звичайно, не всі банки пропонують безкоштовне користування або навіть відкриття карткового рахунку. Однак все ж таки багатьма продуктами Ви можете користуватися абсолютно безкоштовно, а якщо дотримуватися рамки пільгового періоду, тоді і платити за кредитні кошти не доведеться.

 

7. Безпека

 

І останньою перевагою в нашому списку, але не менш важливою виступає безпека кредитних карт. Вкрасти готівку для шахраїв не складе великих труднощів, а ось вкрасти гроші з карти набагато складніше. Мало того, що банки з кожним днем ​​удосконалюють системи захисту своїх клієнтів, багато транзакції не провести без підтвердження з гаджета, а якщо була помічена підозріла активність, банк відразу про це повідомляє і блокує рахунок.

Як бачите, вигода користування кредитними картами незаперечна, а ми торкнулися лише основних переваг. А щоб повністю відчути всі плюси даного кредитного продукту, скористайтеся підбором кредитної картки від FinAdviser і отримаєте найвигідніші пропозиції банків підібрані спеціально для Вас.

Курс валют

Курс валют